۱۴۰۰/۰۶/۲۵
  • تعداد بازدید : 173
فیلم مشابهت‌یابی(iThenticate) و بررسی گرامر مقالات (Grammerly)با استفاده از سامانه تأمین منابع علمی

مشابهت‌یابی(iThenticate) و بررسی گرامر مقالات (Grammerly)

با استفاده از سامانه تأمین منابع علمی

سامانه تأمین منابع علمی (گیگالیب) از سوی معاونت تحقیقات و فناوری برای استفاده کاربران دانشگاه فراهم گردیده است. دسترسی به انواع منابع علمی، پایگاه‌های اطلاعاتی، استنادی و همچنین مشابهت‌یابی و بررسی گرامر مقالات از دیگر کاربردهای مفید این سامانه است. لذا به اطلاع می‌رساند فیلم آموزشی «مشابهت‌یابی(iThenticate) و بررسی گرامر مقالات(Grammerly) با استفاده از سامانه تأمین منابع علمی» با تدریس جناب آقای دکتر مرد، مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه بدین منظور تهیه گردیده و در ادامه قابل مشاهده است.

دسترسی به لینک مستقیم سامانه:

*جهت دسترسی به سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه، ایمیل آکادمیک و راهنمای مربوطه روی عبارت زیر کلیک نمایید:

سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه