۱۴۰۰/۰۶/۲۰
جابجایی كتابخانه بیمارستان امام خمینی (ره)

گزارش جابجایی کتابخانه بیمارستان امام خمینی (ره) به ساختمان جدید

با سلام و احترام

به اطلاع می‌رساند با تلاش و زحمات فراوان خانم یوسفی، مدیر محترم کتابخانه بیمارستان امام خمینی و همکاران گرانقدرشان، بخش امانت و سالن مطالعه کتابخانه به ساختمان جدید منتقل گردید. همچنین بخش‌ پایان‌نامه‌ها و سایت کتابخانه به زودی فعال خواهد شد. لذا ضمن قدردانی و تشکر از زحمات همکاران عزیز کتابخانه از خداوند منان برایشان سلامتی و شادکامی روزافزون را خواستاریم.

ساختمان جدید کتابخانه بیمارستان به نشانی ساختمان مجموعه کلاس‌ها و کتابخانه، بین درمانگاه قدیم و درمانگاه‌های جدید قلب و زنان واقع گردیده است.

در ادامه فیلم کوتاهی از جابجایی این کتابخانه و زحمات همکاران عزیز در شرایط کرونایی حال حاضر آمده است.

نشانی اینترنتی کتابخانه بیمارستان امام خمینی(ره):