۱۴۰۰/۰۶/۰۲
فیلم وبینار سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه

فیلم وبینار نحوه دسترسی به متن کامل منابع اطلاعاتی

از طریق سامانه تأمین منابع علمی

به اطلاع می‌رساند فیلم وبینار آموزشی سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه (گیگالیب) به منظور دسترسی و دانلود متن کامل منابع اطلاعاتی که با حضور جناب آقای دکتر مرد، مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و تدریس جناب آقای مهندس سبحانی در تاریخ 26 مرداد برگزار گردیده، تهیه شده است.

لازم به ذکر است که این سامانه علاوه بر تأمین مقالات و منابع علمی لاتین، امکان دسترسی به پایگاه‌های استنادی، گرامرلی و پایگاه‌های مبتنی بر شواهدی همچون OVID و Clinical Key را برای شما عزیزان فراهم نموده است. این فیلم آموزشی در حال حاضر در آپارات بارگذاری شده است.

جهت مشاهده روی لینک زیر کلیک نمایید:

فیلم وبینار آموزش سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه

*جهت دسترسی به سامانه تأمین منابع علمی دانشگاه، ایمیل آکادمیک و راهنمای مربوطه روی لینک زیر کلیک نمایید:

سامانه تأمین منابع علمی