۱۳۹۸/۱۲/۱۱
تغییر سیستم امانت كتابخانه از قفسه باز به قفسه بسته

به اطلاع می­رساند نظر به ضرورت و اهمیت رعایت مسائل بهداشتی محیط کتابخانه­ ها و در راستای حفظ سلامت دانشجویان و همکاران گرامی، تا اطلاع بعدی سیستم امانت کتابخانه ­های دانشگاه از قفسه باز به قفسه بسته تغییر می­یابد. از اعضای محترم تقاضا دارد، مانند همیشه نهایت همکاری خود را با کتابخانه ­های دانشگاه داشته باشند.

همچنین جهت تاییدیۀ صحافی و تحویل پایان­نامه­‌ها حضور فرد الزامی نیست، دانشجویان می­توانند اصل فایل ورد(word) و پی دی اف (pdf)، پایان­نامۀ خود را به آدرس ایمیل (b_soosani@yahoo.co.uk) ارسال نموده و از طریق تلفن 09385587055،06133113814 با رئیس کتابخانه مرکزی آقای بهرام سوسنی غریب وند در ارتباط باشند.