آمار کلی
بازديد ديروز 254

سامانه تأمین منابع علمی کتابخانۀ مرکزی

آرم جندی شاپور

به اطلاع می‌رساند امکان دسترسی به منابع الکترونیک شامل مقاله، کتاب و .... از طریق سامانه تأمین منابع علمی برقرار شده است. این سامانه امکان جستجوی جامع و پیشرفته، دانلود آنی متن کامل مقالات، پایان‌نامه‌های الکترونیکی، فصل‌های کتاب و... را از بسیاری از پایگاه‌های معتبر علمی جهان برای دانشگاهیان و پژوهشگران گرامی فراهم نموده است.

برای استفاده از خدمات اطلاعاتی این سامانه می‌توانید از دو لینک زیر اقدام نمایید:

1. دسترسی به سامانه تأمین منابع علمی

(مبتنی بر VPN)

*جهت دسترسی به این لینک لازم است از VPN استفاده نمایید.

2. دسترسی به سامانه تأمین منابع علمی

(بدون نیاز به VPN)

*جهت استفاده از مسیر دوم، لازم است برای  ثبت نام اولیه از ایمیل آکادمیک استفاده نمایید.  پس از تأیید ایمیل، سامانه به شما شناسه کاربری و رمز عبور، ارائه می‌دهد، که استفاده از این شناسه کاربری و رمز عبور برای استفاده از سایر خدمات الزامی است.

جهت آشنایی با خدمات  این سامانه روی لینک زیر کلیک نمایید:

راهنمای سامانه تأمین منابع علمی

جهت دسترسی به ایمیل آکادمیک و  فرم درخواست VPN  از لینک‌های زیر اقدام نمایید:

دسترسی به ایمیل آکادمیک

فرم درخواست VPN

جهت هر گونه سؤال می‌توانید با شماره‌ی روبرو تماس حاصل فرمایید:   06133113926

پست الکترونیک:   ajums.lib@gmail.com

گیگالیب، تأمین منابع علمی، معاونت تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، کتابخانه مرکزی

نشانی: اهواز، شهر دانشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، معاونت تحقیقات و فناوری، مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی،

طبقه اول، کتابخانه مرکزی

گروه دورانV6.0.3.0