عنوان : آئین تجلیل ازكتابداران دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهواز
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۱۷
ساعت : ۹:۱۵:۱۶

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه پژوهش وفناوری دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی، و روز کتابدار، آئین تجلیل ازکتابداران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز برگزارشد.

بنابراین گزارش، مراسم یادشده با حضورحجت الاسلام والمسلمین عادلی نژاد مسئول دفترنهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر جعفر فتاحی اصل مدیرمنابع علمی، مرکزاسناد وکتابخانه مرکزی دانشگاه و تنی چند از کارشناسان وکتابداران کتابخانه مرکزی، دانشکده ها و بیمارستان های تابعه در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری ومامایی اهواز با اهدای لوح تقدیر برگزار شد.

در این مراسم مدیرمنابع علمی، مرکزاسناد وکتابخانه مرکزی دانشگاه ضمن تبریک هفته کتاب، کتابخوانی، و روز کتابدار وهمچنین تقدیر و تشکر از تلاش ها و زحمات کتابداران، به سخنان گوهربار امیر مومنان پرداخت وگفت: کسی که با کتابها آرامش می یابد، هرگز آسایش از او سلب نمی شود.

دکتر جعفر فتاحی اصل در بخش دیگر از سخنان خود به شعارهفته کتاب در سال 95(ایران می خواند) اشاره کرد وافزود: باید جامعه هدف به سمت کارمفید که همان کتاب وکتابخوانی است سوق داده شود زیرا بحث مطالعه، مسئله ومقوله جدی وضروری امروز جامعه ودغدغه های فرهنگی و اجتماعی است.

مدیرمنابع علمی، مرکزاسناد وکتابخانه مرکزی دانشگاه در خاتمه اظهار کرد: ملاک ارزیابی توسعه همه جانبه کشور: مطالعه وکتابخونی است. لذا کتاب و کتابخوانی تاثیر بسزایی در تربیت و پرورش فکری مردم بویژه جوانان، دانشجویان و محققان دارد.